Македонија

Српски портал: Папата ќе биде убиен во Скопје!?- Според пророштвото на Нострадамус

 Според српскиот портал „Webtribune“, кои се повикуваат на предвидувањата на најпознатиот француски пророк Нострадамус, постои можност папата Франциск за време на посетата во Скопје да биде убиен. 

„Откриено е застрашувачко предвидување на Нострадамус: Папата ќе биде убиен за неколку дена во Душановиот царски град, тогаш ќе започне светска војна.

Поглаварот на Римокатоличката црква на 7 мај доаѓа на официјална посета  во Скопје каде е крунисан цар Душан, најпознатиот пророк на сите времиња Нострадамус предвидел дека ќе има обид да биде убиен.

Тестот е превземен од skopjeinfo.mk, а тие пренесуваат статија на српскиот портал „Webtribune.

 

 

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток