fbpx
сре. Мај 20th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Единствена Македонија: Заев наместо подобар живот, од НАТО и ЕУ носи само лоши работи – хомосексуализам, дрога, проституција

„Марионетскиот премиер Зоран Заев секојдневно ја бомбардира јавноста дека Македонија отвора светла страница и економски напредок, се доближува до НАТО и ЕУ од каде ќе се истурат милијарди евра во Македонија и сите ќе бидат среќни и весели.

Веќе стана практика марионетата Зоран Заев, а отвори уста да излаже. Наместо подобар живот, Заев од НАТО и ЕУ носи само лоши работи, како, хомосексуализам, дрога, проституција, секојдневни убиства, грабеж на народни пари, безаконие, криминал и корупција…

Марионетата Заев од вчера тргна да ги руши и македонските традиционални и семејни вредности со финансиската и морална подршка од власта на т.н. парада на гордоста на луѓето со поинаква природна ориентација.

За Единствена Македонија нема дилема. Заедно со македонскиот народ и државјаните на Република Македонија остануваме на првата линија во поткрепа на традицијата, бракот и семејството. Како одговорна партија, новата легална власт на Единствена Македонија ќе овозможи соодветен инстиуционален третман на луѓето со поинаква природна ориентација во обидот за нивно враќање во нормалното и прифатливото“, се вели во соопштението од Единствена Македонија.