Магазин

(ВИДЕО) Македонецот Џеповски, со песна го повика Путин да не „спаси“

Македонецот Александар Џеповски, создаде песна преку која го повикува Путин, да ја „спаси“ Македонија од ЕУ, НАТО и САД. Оваа песна центар на внимание во Русија. Стотина наслови се објавени по руските медиуми за Македонецот што го повикува Путин на помош.

За песната се пишува и во Бугарија, но тие се бунат, затоа песната за Путин е препев на песната „Заплакало Мариово за Ѓорги Сугаре“. за војводата Ѓорги Сугаре, а според бугарските медиуми станува збор за бугарска песна.

Во продолжение песната за Путин.

На почеток