Коментари

Македонија пат изгледа работат од дома, ако нема снег патиштата ќе бидат преодни, велат твитерџиите

На надлежните институции им премина во навика секоја зимска сезона да бидат неажурни, неподготвени од јануарскиот снег.

Па традиционално твитерџиите се пошегуваа на сметка на Македонија пат, кои изгледа и годинава се изненадени од снегот.

 

To Top