Македонија

(ВИДЕО) Автомобил заврши во Охридско, па го влечеа со багер

Вистинска драма сеслучувала во најпознатата македонска туристичка атракција, градот Охрид. Првично беше познато дека настанот се случил на 28 јуни, за подоцна да се утврди дека станува збор за случување од претходните години.

Имено автомобил марка Тојота Јарис на една од охридските плажи заврши во езерото поради невнимание на возачот.

Автомобилот потоа со багер беше извлекуван од езерото на плажата.

На почеток