Магазин

(ВИДЕО) Новинарка е хит на интернет, наместо за Блек фрајдеј известуваше за Велики Петок

Новинарка во српска емисија наместо за Блек фрајдеј известуваше за Велики Петок.

Водителот се обиде да ја поправи, но не успеа.

„Велики петок е на 6 јануари ако не се лажам“, изјави водителот на крајот прилогот, по што новинарката се извини за грешката.

 

@sanjalica_96 #prvatv #150minuta #emisija #velikipetak #crnipetak #televizija ♬ original sound – Sanja Ristanovic

На почеток