Скопје

Жичарницата на Водно денеска нема да работи

Од ЈСП известија дека жичарницата на Водно денеска нема да работи.

-Жичарницата нема да работи, бидејќи секој понеделник, како и секој последен вторник во месецот се врши редовен преглед на објектот, информираа надлежните.

Денеска нема да работат и билетарниците и центрите за персонализација, информираат од ЈСП.

На почеток