Скопје

(ФОТО) Коњ шета сред булевар во Скопје

Вчера на социјалните мрежи беа објавени фотографии од коњ кој шета во Ѓорче Петров. Коњот се движел по главниот булевар во близина на општинската зграда.

„Во Ѓорче сам коњ на улица,кај општината оди на кај Сарај.
Некој да помогне“, стои во објавата.

Граѓаните реагираа на социјалните мрежи, велат дека често возачите возат брзо на овој булевар, па може да се предизвика сообраќајна несреќа

На почеток