Скопје

Метеж на овие булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. Александар Македонски во двете насоки,
-бул. Илинден во двете насоки,
-бул. 8ми Септември во двете насоки,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Свети Климент Охридски во двете насоки,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,
-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар.

На почеток