Скопје

Избегнете ги овие скопски булевари поради метеж

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. Александар Македонски во двете насоки,
-бул. Македонија во двете насоки,
-бул. 8ми Септември кон ул.Скупи,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,
-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет.

На почеток