Скопје

Метеж на овие булевари во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови помала раздвиженост на возила се забележува долж:
-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,
-бул. Александар Македонски кон клучката Континентал,
-бул. Македонија кон ул.11 Октомври,
-бул. 8ми Септември кон ул.Скупи,
-ул. 11 Октомври кон Центар,
-мост Близнак кон бул. Киро Глигоров,
-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,
-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска,
-ул. Пролет кон ул. 11 Октомври,
-ул. Димитрије Чуповски кон бул. Свети Климент Охридски.

На почеток