Македонија

Три лица нападнати од кучиња скитници

На 25.01.2023 во 16.15 часот во СВР Тетово, Х.Р.(27) од Тетово пријавила дека во Блок 70 во Тетово била касната од куче скитник.

На 25.01.2023 во 11.20 часот, И.Ѓ.(45) од Кичево во полициска станица пријавил дека на улицата „Магистрален пат“ во Кичево бил каснат од куче скитник. Истиот ден, П.Т.(80) од селото Другово, пријавил дека на локален пат во селото бил каснат од куче скитник.

На почеток