Скопје

Без струја дел од Сарај

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека денеска (понеделник ) без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 09:00 до 15:00 часот, корисниците од село Семениште. (општина Сарај )

На почеток