Македонија

Утринава нови дојави за бомби

Дојави за бомби утроово ги пречекаа учениците, уште пред да седнат во училишните клупи, објави Телма.

Во Општина Карпош според информации од родители дојави има речиси во сите училишта.

Закани за бомба утрово стигнале и во скопската гимназија Јосип Броз Тито. Средношколците дознале за дојавата уште додека се возеле во автобус накај училиштето.

На почеток