Скопје

Дел од Кисела Вода денес без струја

Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека денеска (понеделник) без електрична енергија ќе останат:

-Во периодот од 08.30 до 11.00 часот, ул. Христо Татарчев 1 бр 103 (позади Агрохемија) во (општина Кисела Вода );

– Во периодот од 09.00 до 12.00 часот, дел од ул.Антон Димитров (122-126), Драчево (општина Кисела Вода )

На почеток