Магазин

(ВИДЕО) Коњ трча среде улица во Белград

Неверојатна глетка за Белграѓани во саботата навечер, барем оние кои случајно се нашле на Коњарник.

Коњот трчаше на среде фрекфентна улица.

Автомобилите ја намалија брзината и го обиколија очигледно збунето животно, за да не го удрат и повредат.

Како коњот сам стигнал до толку фреквентна белградска улица не е познато.

На почеток