Магазин

„Времето што го зароби во твоите песни останува да тече низ нив, дури ги пееме и паметиме, ќе постоиш“, познатите се простуваат од Кире Костов

Вчера по подолго боледување почина македонски композитор Кире Костов. Популарниот композитор зад себе остави голем број македонски музички хитови. Јавните личности и негови блиски пријатели, соработници почнаа да се простуваат од Костов на социјалните мрежи.

На почеток