Магазин

(ФОТО) Скопјанец тргна пеш до манастирот Острог

Скопјанецот Сашо Серафимовски, тргна пеш од Скопје до манастирот Острог.

„130 поклонувачко патување ќе ми остане запаметено како ХОДОЧАСНО ОДЕЊЕ СКОПЈЕ -ОСТРОГ“, стои во објавата.

На почеток