Охрид

(ФОТО) Опожарениот терен на депонијата Буково се покрива со повеќе слоеви земја

Јавното претпријатие Охридски Комуналец продолжува со активности за санација на депонијата Буково.

„Ј.П.Охридски Комуналец продолжи со активности за санација на состојбата на депонија Буково, која претходно беше опожарена
Опожарениот терен на депонијата се покрива со повеќе слоеви земја кои секојдневно се транспортираат и нанесуваат
Во досегашните активности се употребени 1.200 м3 земја“, велат од претпријатието.

На почеток