Коментари

Тешко дека било каде во светот претседател на партија преговара за изградба на пат, вели Хајредини

Поранешниот министер за финансии, Џевдет Хајредини, денеска повторно со критики кон постапките и изјавите на владините претставници, со особен акцент на изјавите на претставници на владејачката коалициска партија ДУИ.

– Тешко дека било каде во светот постои друг случај, претседателот на една од повеќе мали партии, за изградба на пат, да преговара со еден министер за сообраќај на друга соседна држава – напиша Хајредини на неговиот Фејсбук профил.

На почеток