Македонија

(ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО) Болен коњ едвај се движи во Сопиште, граѓани бараат помош од здруженијата

Вознемирувачки фотографии од болен коњ кој едвај се движи беа споделени на социјалните мрежи.

Според информациите коњот се наоѓа во општина Сопиште, а оние кои ги споделија фотографиите порбараа помош од активистите и здруженијата.

„Вознемирувачки фотографии!
Почитувани активисти/здруженија дали некој може да му помогне на коњов!!!
Ситуацијата е алармантна и мора што побрзо да му се помогне“, стои во објавата.

На почеток