Коментари

Најчевска за Тренчевска: Тоа се тие кои подалеку од сопствениот га* не гледаат и за кои се почнува и завршува со личната добивка

Професорката Мирјана Најчевска на социјалните мрежи повторно реагираше за пензиите.

„Министеркава за труд и социјална политика е еден од тие интелектуални бисери на владата на Ковачевски.
Еве сега ја слушам ни вели не било нормално пензионери со пензии од 30000-40000 денари да излегуваат на протести.
Тоа се тие кои подалеку од сопствениот га* не гледаат и за кои се почнува и завршува со личната добивка.
Јас излегував да демонстрирам со лицата со попреченост, со припадниците на ЛГБТ заедницата, со сексуалните работнички, со наставниците, со текстилците, со заштитниците на природата, со социјалците, со жртвите на извршителите, со полицајците, со лекарите, …
Ете од вакви големи бели птици не можеме да мрднеме на скалилата на цивилизацискиот развој“, вели Најчевска.

На почеток