Коментари

(Фото-приказна) Го собра под мишка како во меана да е

На откривањето на бистата на Мајка Тереза, бил направен гаф кој го забележа Академијата за протокол. Тие на фотографиите каде се гледа дека чаршафот со кој била покриена бистата, претседателот Стево Пендаровски го ставил под мишка.

„Каде беше протоколот да го поземе чаршафот?“, коментираа под објавата.

Под неа, коментари меѓу кои и: „Дома ќе го носи. За хаљинче на госпожата. Од Громби“, „Навика за крадење“.

На почеток