Скопје

Без струја денес дел од Кисела Вода и Студеничани

Од „ЕВН Македонија“ АД е добиено известување дека денес поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат:

-во време од 08,30 – 14,00 часот, дел од корисниците од ул. „Христо Татарчев“ улици со броеви 14, 16 и 18 (општина Кисела Вода)

-во време од 09,00 – 15,00 часот, дел од корисниците од село Батинци – м.в. Ќупријан и ул. 1 (општина Студеничани)

Најчитани

To Top
Close