Македонија

(Видео) Првиот од осомничените за убиството на Вања е донесен: Не го извршив убиството

Велибор Манев, еден од осомничените за убиството на Вања Ѓорчевска, донесен во суд.

На прашање дали го извршил убиството, рече “не”.

Тој молчеше кога беше прашан дали признал вина и вмешаност.

 

📸 Watch this video on Facebook https://www.facebook.com/share/v/fqmS5PiH8SJv8sLx/?mibextid=GOdwvm

На почеток