Македонија

Уште еден уапсен за убиството на Вања

Уште едно лице е уапсено поврзано со киднапирањето и убиството на Вања Ѓорчевска, дознава “Скопје1”. Според првичните информации, ќе се бара притвор од два дена и за него. Последната информација е дека истиот е одобрен.

Според извори на “Скопје1”, сомневањето е дека е помагател. Станува збор за лице кое е поврзано со Љупчо Палевски-Палчо, но и партијата “Десна” чиј претседател е тој.

Повеќе информации наскоро.

На почеток