Македонија

Добра вест: Ринеса е пронајдена

299 санкционирани возачи во Скопје, 43 за брзо возење

Надополнување: Девојчето е пронајдено!

Претходно: На социјалните мрежи објавена е слика од 14-годишно девојче за кое се тврди дека е исчезнато.

Според објавата станува збор за 14-годишната Ринеса која од четвртокот не е вратена дома.

„Исчезна 14 годишната Ринеса.
Од четврток не е вратена дома.
За било каква информација ве молам јавете се на:
070 891 246
071 374 091“ стои во објавата.

Скопје1 упати прашање и до МВР дали исчеазнувањето на девојчето кое се бара преку јавни објави на социјалните мрежи е пријавено во полиција. Оттаму очекуваме одговор.

На почеток