Скопје

Дефект на цевка ќе ги остави без вода дел од жителите на Кисела Вода

Дел од Кисела Вода со прекинато водоснабдување

Регионалниот ЦУК Скопје известува денеска заради дефект на водоводна цевка со пречник ф-200мм кај ул. „Христо Татарчев“ бб во Скопје (кај ЈСП последна автобуска станица за број 24), прекинато водоснабдување ќе имат објектите крај дел од истата улица, односно објектите во непосредна близина.

Водоснабдувањето ќе било прекинато до завршување со санација на дефектот.

На почеток