Македонија

55-ти Илинденски кајак слалом, викендов на Матка

На една од најатрактивните патеки во Европа – СРЦ МАТКА, на 6ти и 7ми април ќе се одржи 55тото издание на Илинденски кајак слалом ИКАС2024.

Своето учество го потврдиле натпреварувачи од повеќе земји.

Доколку сте љубители на спортот, ова е настан кој не треба да се пропушти.

На почеток