Македонија

(🔴ВО ЖИВО) Изборно отворено студио: Вклучување во живо од штабови, ДИК, МВР, анализа во студио

Подкастот „Претрес со Ландов“ вечерва ќе биде во формат на отворено студио. Ќе се вклучиме во живо од изборните штабови на седумте кандидати, ќе анализираме во студио, ќе одиме во живо од МВР и Државната изборна комисија.

 

На почеток