Македонија

Се огласи ќерката на Џаро

,,Чао Благојче мој, знам дека и горе ќе се снајдеш и ќе најдеш некоја сигурица за играње. Не ти кажав, ама ти знаеше дека ми беше идол. Погребот е утре во 13 во капела во Ѓорче Петров. Pogreb je sutra na groblju Ďorče Petrov u 13h.”, напиша Милица Џаровска, ќерка на Велибор Џаровски-Џаро.

Screenshot

На почеток