Скопје

Сообраќајка кај ,,Веро Џамбо”: Автомобил се забил во бандера

Автомобил удри во бандера во близина на „Веро Џамбо“, а зад него друг автомобил со оштетени тркала.

Едното возило завршило надвор од коловозната лента и удрило во метален столб при што причинета е значителна материјална штета.

Полицијата врши увид на местото на настанот и го регулира сообраќајот, повеќе детали во текот на денот.

На почеток