Скопје

(Фото) Змија во студентскиот дом ,,Стив Наумов”

Студентите сместени во студентскиот дом ,,Стив Наумов”, се згрозени и исплашени од змијата која слободно се шета во мензата на домот.

Револтирано прашуваат како може ова да се случи во сред Скопје и тоа во установа каде престојуваат.

Никој не знае како ова се случило, но одамна се алармира дека и на други места се движат овие опасни животни. Дел, вината ја префрлаат на негрижата за градот и високите неискосени треви.

За градоначалничката Данела Арсовска и техничкиот премиер Талат Џафери поважно беше да се докажуваат кој е надлежен да ја искоси тревата во и околу Владата, па се препукуваа по медиуми наместо секој да си ја сработи својата работа.

На почеток