Македонија

Петровска ја почна кампањата за претседател на СДСМ

Кандидатката за претседател на СДСМ, Славјанка Петровска ја започна својата кампања во ОО Бутел.

,,Во матичната ОО Бутел ја отпочнав кампањата за претседател на СДСМ.

Го презентиравме “Манифестот за Социјалдемократија” програмата со која планирам големи реформи во СДСМ и да го вратиме победничкиот дух, затоа што тоа е за доброто на државата.

Благодарам на сите за масовата поддршка на првиот ден од кампањатa”, напиша Славјанка Петровска на својот Фејсбук профил.

На почеток