Македонија

(Видео) Голема тепачка во затворот „Идризово“: чад, боксови, кршење

Голема тепачка во затворот „Идризово“ изби попладнево. Според првичните информации на „Скопје1“, сѐ се случило во делот на затворот наречен „амбуланта“.

Почнало со турканици, продолжило со боксови, кршење, па се приклучиле и други затвореници за да се допресметаат.

Од видеото се слуша кршење, викање, а се гледа и чад.

Повеќе информации подоцна.

На почеток