Коментари

(ШОКАНТНО) Божиновски тврди дека Иванов ќе ги помилува Чавков и другите ексфункционери

Зоран Буревесник Божиновски, на својот Фејсбук најави дека претседателот во заминување, Ѓорге Иванов пред заминување ќе го помилува Митко Чавков, како и други ексфункционери.

POSLEDNATA BRUTALNA POLITIČKA IZMAMA GLASI:Včera, 5 april 2019, vo predpladnevnite časovi, vo Arhivata na…

Posted by Зоран Буревесник Божиновски on Friday, April 5, 2019

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top