Република

(ФОТО + ВИДЕО) Голема акција во Охрид: Се тргаат масите и столиците кои ги узурпираа улиците

Голема акција во Охрид на инспекторатот при општина Охрид. Инспектори и полиција запленуваат се што е нелегално поставено во старата охридска чаршија. Се отстранува нелегално поставената урбана опрема на Ул. Гоце Делчев. Со денешната акција треба да се стави ред во Старата охридска чаршија, по која поради запоседнатост од маси столови и реклами подолг период едвај се поминуваше.

 

 

Голема акција во Охрид: Се тргаат масите и столиците кои ги узурпираа улиците

Posted by skopje1.mk on Monday, June 24, 2019

 

 

Најчитани

To Top
Close