Коментари

Михајловски: Имаме нови покачувања на глупостите што се случуваат на оваа влада

Актерот и член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Тони Михајловски ја критикуваше Владата, поради последните случувања со местенката на Заев со руските комичари.

„Веќе имаме нови покачувања на глупостите што се случуваат на нивото на неспособност на оваа влада. Ваква наивност никој вака не испорачал. Нестрплив сум до следната глупост што ќе се случи“, истакна Михајловски.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток