Македонија

Во локал на автопатот Скопје- Тетово, уапсени 12 танчерки

На 28.07.2019 во 02:30часот при акциска контрола во угостителски објект лоциран во близина на автопатот Тетово-Скопје од страна на полициски службеници од Тетово лишени од слобода се 12 женски лица на возаст од 20 до 40 години од Србија, Албанија, Бугарија. Лицата се приведени во Полициската станица во Тетово по што ќе бидат предадени во Отсек за прекуграничен криминал миграции странци и реадмисија Тетово за натамошна постапка.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top