Македонија

Никола Попоски се огласи за референдумот

Тој на Фејсбук напиша:

Врз основа на изборот за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ во Собранието на Република Македонија и нашата изборна програма, јасно е дека немам мандат и не учествувам во промена на Уставот на Република Македонија со цел промена на Уставното Име.

Кликни за да коментираш

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

На почеток