нед. Апр 5th, 2020

Скопје1.мк

види, слушни, прочитај

Скопје1.мк

Во моментов на Инфективната клиника се хоспитализирани 72 пациенти, 15 со тешка клиничка слика, 11 на механичка вентилација, другите пациенти...