Македонија

НАЈНОВА ВЕСТ: Спасен давеник од Охридското Езеро, станува збор за малолетно лице

Предмалку од водите на Охридското Езеро извлечен и спасен давеник. Станува збор за малолетно лице. Екипата на брза помош стигнала екстрмно брзо, со оглед на непрегледните колони возила.

Дознавеме дека лицето е пренесено во Скопје.

Апел до сите кои летуваат во Охрид, внимателно да управуваат со своите возила, да ги почитуваат правилата и внимателно да паркираат да не ги блокираат пристапите особено непречено да можат да се движат специјалните возила.

На почеток