Актуелно

Ниската црна кампања на Заев и Шилегов го допре дното, вели Арсовска

Ниската црна кампања на Заев и Шилегов го допре дното инволвирајќи го моето најтесно семејство, вели кандидатката за градоначалник на Град Скопје, Данела Арсовска

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

„Толку им гори под нозе што моите политичките ривали се користат со нови лаги и измами против моето семејство. Срамно е што моето семејство станува мета на црната кампања. Нападот на моето е напад на секое друго семејство кое треба да биде и да остане светост за секој човек со морал и вредности.

Тоа од друга страна ја покажува немоќта и очајот во кој се наоѓа градоначалникот на Скопје Шилегов кој ја загуби поддршката од Скопјани.

Навистина ни е жал што наместо борба за проекти и подобар стандард на Скопјани, гледаме гладијаторска битка на лажни вести и изместени морални вредности.

Скопје ќе биде модерно, ќе чекори напред и заедно ќе создаваме нови вредности, поинакви од се друго до сега. Затоа што ние сите заслужуваме подобро од тоа што го имаме сега“, додава таа.

To Top