Актуелно

(Видео) Боксери се нокаутира во иста секунда

Во Тајланд се одржа боксерски меч кој заврши со неочекуван исход, откако двајцата борци се нокаутираа во иста секунда. Судијата не можеше да прогласи победник бидејќи и двајцата борци завршија на подот во исто време.

Уште од самиот почеток, борбата беше возбудлива и жестока, но завршниот исход ги изненади многумина, меѓу кои и самиот коментаторот кој еуфорично следеше од секонда во секунда што се случува во рингот.

To Top