Македонија

Хармоникаш стана директор на РЕК Битола, настапувал со два бендови

Пеце Матевски, хармоникаш и досегашен директор на Термоелектрана е назначен за в.д. директор на РЕК Битола, откако беше разрешен досегашниот директор Златко Ќурчиевски, пишува Фокус.

-Сѐ што ве интересира добивате со еден клик -

Матевски е познат во јавноста како хармоникаш, кој своевремено настапуваше со групата Бон – Тон, а пак пред неколку години беше дел од Три Бенд, со кој имаше редовни гостувања во ресторани, но и на свадбени веселби.

Целиот текст можете да го прочитате тука

To Top