Актуелно

(ВИДЕО) Жирито во шок, Мили среде емисија искрши чаша од глава

Музичарот Александар Милиќ Мили, среде емисија си искрши чаша од главата, откако тоа го направи и еден од кандидатите во „Ѕвездите на Гранд“. Снежана Ѓуришиќ, која седи покрај него, подзина од неверување. Сето ова е во најавата за новата емисија на популарното музичко шоу.

Со емисијата што ќе се прикажува денес, официјално почнува вториот круг во „Гранд“ и новите елиминации.

 

To Top