Актуелно

Заматена водата во Крушево, надлежните апелираат да не се пие

Заради обилните врнежи во текот на изминатите 24 часа во Крушево настана заматување на водата.

Од ЈП „Комуна“ – Крушево апелираат граѓаните да не ја користат за пиење.

Оттаму векат доколку се конзумира истата задолжително да се преврива.

To Top