Македонија

Бранко Црвенкоски не гласал на референдумот

Поранешниот претседател и премиер на Македонија Бранко Црвенковски на гласачкото место 2809 се обидел да гласал со пасош, но го немало на избирачки список, известува набљудувачот на „Цивил“ – Центар за слобода.

Црвенкосвки во разговор со набљудувачот на „Цивил“ рекол дека ќе се жали во Државната изборна комисија.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top