Актуелно

(ВИДЕО) Комити со голем спектакл за роденденот, „гореше“ кејот на Вардар

Навивачите на Вардар, популарните „Комити” вчера приредија незаборавен спектакл во Скопје по повод нивниот 35-ти роденден.

„Комитите” буквално го живнаа кејот на реката Вардар, каде запалија повеќе од 700 факели. Забавата продолжува, овој пат пред СЦ ,,Јане Сандански”, велат од навивачката група.

На почеток