Коментари

„Да го пратевте Нефи да преговара, ќе ги нашлакаше сите. Вие го одбравте Бујар…“, „Спроведува ред и дисциплина во Охрид, како суперхерој“, реакции по тепачката на светоникот

Охридскиот бизнисмен и и советник од ДУИ во општина Охрид, Нефи Усеини, додека ја чека пресудата за нападот против неговиот сограѓанин, Спиро Топаловски, предизвикал нов инцидент.

Тој во просториите на општината со тупаници натепал педесет и шест годишен сограѓанин, кој учествувал во наддавањето на тезгите на кејот во Охрид.

Граѓаните на социјалните мрежи се шегуваа дека Усеини треба да го пратат во Брисел или во Бугарија, па тоа можеби ќе е решението.

 

На почеток